WHat's Nuffy Say?

25 May 2009

Berjalan-Jalan (1)

Salam..dah lame tak hapdet..kat perlis ni (umah my MIL) xde tenet..paling tinggi pon dpt GPRS aje..so mlm ni kuar ke cc utk on9..sedeyh sbb xdapat buat rutin on9..diet pun tah ke mana..adeh..bila nk start diet balik niii..aiseyh..iman tak kuat,tambah pulak nak kenduri dah tak lama niii...tak pe usaha lebih kuatt..

Minggu lepas, ab turun aje dr kapal..trus busy gilak.ke sana sini selesaikan hal yang penting..so sambil tu sempat amek masa ber"haneimoon" kali ke2..kekekkee..kebetulan ab nak pegi trip memancing di lumut perak(pulau sembilan)..so tinggalkan sang isteri di hotel bajet area pekan lumut tu sorg-dekat jeti ke pangkor ..naseb baik sehari je trip mancing dia-gua boring2 duk hotel kua jenjalan-shopping maaa.ab bawak balik ikan cencaru,7 ekor..besar2 dlm sekilo lebeyh seekorr..diulang seekor ye..best la tgok dia hepi kan kan kan~


menuju ke lumutt..
dapat mungeee dari ab terchenta~~
hotel bajet yg cantik + harga yg patut~berbaloi

nnt smbung hapdet..masa xcukup..adios..

2 comments:

Shima Sulaiman said...

diet dah hancus??? Alaaaa jgn la. Sabar n kuat semangat tau melihat mknn yg penuh itu...huhuhu...xkan nak start balik...aiseyy.

P/S: kek apa cer?

myza said...

kuikui..biasela..manusia mana tahan godaan makanan yghebatt itu..waawahahaha

.