WHat's Nuffy Say?

16 June 2009

MEDAN






bercuti lagi ke MEDAN...ni last kot nak pegi bercuti berdua~
dah habes duit dah pegi trip berdua..tunggu lain masa spent time lagi..lepas je abes kenduri adik ipar kat perlis, terus berangkat ke Medan,Indonesia.Pergi 1st place- DANAU TOBA
memang menarik dan cantik.kawasan bekas gunung berapi atas bukit..nyaman+sejuk..rugi plak pegi sehari jek kat situ..

kalau nk tgok gmbr2 lain, i dah post dlm friendster..senang.So tgok jela gmbr yang ada masa di MEDAN.Memang seronok bila bershopping tp kena pandai la goreng bagi tawar harga tu..kalau tak mmg dia katok duit kita laa..kat sana mmg susah, mcm2 diorg buat utk dapatkan duit.ulat2 kat airport pun byk.kat jalan lagi laa..

gambar ayam atas skali tu la namanya "ayam penyet-indonesia" .lain sikit la sambal dia daripada yang en.hapis slalu masak kat umah..tp lebih kurang je rasanya.saje try. tapi terkilan sbb cari bakso tak jumpa. lagi satu tak dapat jumpa pelakon sinetron INTAN kesayangan mak kat sana..kikikiki...

Okla,nanti sambung dlm post lain ye..banyak lagi nk smbung..tata

9 comments:

sehati sejiwa said...

ngeh!ngeh! dah tuwon seploh kilo gara-gara kenduri dik ipar ke? huahaahaa

Shima Sulaiman said...

eh mandak nampak kecik la...cayalah!!! teruskan2x!

bobstudio707 said...

gambar tu edit pakai photoshop ker?

moon said...

mmmm..pelik jugak tgk gamba tu..xpe tahniah!klaa..cpt turun berat cpt dapat baby yer...jgn tggu lamer2..

myza said...

wakakakaka~

mama piza: mungkin kot sbb aku pulun wat keje nk lepas tensen sorg2 diri xpeknen..(hampeh)

qasima: tq tq..mmg susah nk kontrol bile kt umah MIL ni..percayalah..godaan makiiinn kuat terasaaa ..warhss!~

cikbob: sungguh keji umpatan tuan hamba..kali ni beta tak edit tauu!~ tunggu kedatangan beta bersemayam di seri kembangan!~

qamo0n: ape yg pelik benoir nye nyah?? betoi laa..harap2 cenggitu laa...tp xpuas lg duk ber2 ni..camno eh? huhuhu

wani o said...

myza... caner???
nak tau gak, caner leh turun...
selain drp amik jdm,
caner myza jaga mkn???

myza said...

wani wani..utk lebih lanjut jom ke sini htt://soaljawabjusmate5.blogspot.com

Ain said...

myza! apa khabar? lama sgt xdgr khabar....

Ain said...

btw, g mana lagi kt MEDAN? Danau Toba j ke?

.