WHat's Nuffy Say?

30 November 2010

Kenduri Kendara

Bismillah...
Hye abg
Hye semua..salammm


Dah bberapa ari menyepikan diri skejap
Bukan ape cuti sekolah ni banyak le
jemputan n undangan diterima utk meraikan
pengantin baru..Pada yg menjemput...terima kasih banyak2 tau
Yang saya x dapat hadirkan diri mintak maaf
Mmmg betul2 ada aral..lagipun banyak date bertindih..sorry ye

Tahun 2010 ni ramai kawan seusia 25 thn yg pilih untuk menamatkan
zaman BUJANG depa..welkom to da kelub yeah hehhehe
Antaranya kawan sekolah rendah,kawan di UTM AIN,NAZARITH,AISHAH RAMLI
dan ramai lagi...TAHNIAH!!Semoga semua urusan dipermudahkan :)


Bulan depan banyak lagi undangan yg menanti..harap2 boleh lah
mengisi undangan dengan suami tercinta..kali ni tak jauh2 dah semua dekat utara je
..Bulan depan juga dah mula kena ON diet(start arini xleh ke???)
huhu berat dh overlimitededisi nii..kui3 pape pon mengharapkan sokongan
dr org terdekatterutama suami ku itu...(ok x abg?)

ok la jom layan gmbr kenduri okies :D


TAHNIAH NAZARITH & RADZUAN
 







TAHNIAH AIN & HARIS






Sekiann.........

3 comments:

roe233 said...

hye babe,

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


details ada kat blog roe.. very simple requirements dia. jemput join ya? :)

sehati sejiwa said...

diet tol..tol laaa...jgn dok skip jer ok..goood luck!!

myza said...

thanks dear roe!will do!
hahahaha k.long yep sy cuba!

.