WHat's Nuffy Say?

14 April 2011

Arowana/Kelisa Part III

Salam
Buat hubby ni video anak2 yg sakit
Takut tak nampak sangat dalam gambar
So here's the vid..



Sinopsis:
Ikan belah kiri tu sisik 5 baru naik (dari belakang)
Ikan kanan sisik 5 ok.dah naik shine..dan kat atas kepala
dia juga ada naik shining tompok kt sisik 6 (if not mistaken)
Betul x abg??


3 comments:

myza said...

New progress: 14/4/2011
1.dua2 dah start nak makan since myza buh ubat kuning tu Aro vital..Sebelum ni masing2 xmau makan (sakit kot)
2.Yang bintil merah kt ekor tu dah berkurang/kecut sikit & kurang merah..Alhamdulillah..

Abg & kawan2 doakan ikan kami cepat sihat :)

Allan Clover said...

rsanya ikan saya pun dah meragam pasal nk naik sisik nih.. Hmm..

myza said...

Allan cover: selamat membela.ikan umur berapa?

.