WHat's Nuffy Say?

31 May 2011

Cupcakes & Whipped choc cup (1st attemp)

Salam
How are u?
Cuaca hari ni mendung2 sejuk
Sesuai untuk mengupdate blog yang selekeh ni
Huhuhu..maap maap maap~

Minggu lepas terpaksa cancel plan nak jalan2
dengan kak Diha sayang..Sorry kak diha
Xmau majuk2..nnt hilang comei ~ :p
Pastu lepak kat umah adik minta hantar dia kerja
Lesen dia dah outdate..hrrmmmm..
So boring2 lepak rumah,ajak k.Lia teruskan projek tertangguh beliau

Kalau nak tau K.lia ni rajin sangat org nya
Baru2 ni dia ajak buat cupcakes untuk b'day ank kpd kawan baiknya
Demi x menghampakan beliau kami teruskan projek tu setelah mendapat kelulusan YB
eh my hubby..hehhehe
Thanks abg bg keizinan...

So lepas bertungkus lumus,maklum la
blaja sendiri xde sifu tunjuk ajar
hanya berpandukan KAMus..huhuhu
Tadaaaa... hasil tangan kami
Sumber: FB kak Lia :)






Ok..tau cupcakes kami comot, xchanteq..tp seriously i taste it myself
Not bad,espcially butter cream!~ sedap la pulak..hrmmm..
Last but not least kami buat choc cup with whipped cream..deliciouss..
with extra fresh strawberries ...yummy..


Buat dr petang sampai malam
Sampai adik pun balik kerja tolong sama bagi habis :p
Sampai hubby call 2-3 kali pun blom tentu siap lagi..
hahahhaha..xpe la..1st try..never give up

5 comments:

GoJeS said...

gmbo last tu mmg cumey...mau2!!!

myza said...

amek la..hihihi

Lia said...

maiza, nanti kita buat lagi ye.. never say never.... hehehee

dieha said...

tak merajukla..terkilan aje..huhu...sedapnya cupcake..pasni mai n lia leh ajar kak plak ye..

myza said...

kaklia: ringtone ai tu
kak diha: Ok kak ntah2 kak lg terer apa :p

.