WHat's Nuffy Say?

17 May 2011

Sungguh Aku Tidak Berseorangan :)

Salam semua :)
How's Your Day???

Hope baik baik saja
Nak hapdet blog sebab tiba2 rasa terharu
Terharu dengan perhatian yang diberi orang lain
Untuk diri ini....
(macam konsert masih ada yang sayang pulak)
thehehehe...

Kenapa terharu???
Baru2 ni entry saya tentang diri ni yg tak berapa sihat sangat
Sehingga blood pressure boleh naik
Bahaya sungguh,,ingatkan pening biasa2 je
Ujian Tuhan...xpe,redhaa :)
Sampai ada kawan kata..kalah dia yang duk busy 24/7 tu
Kekekekke..maybe sebab dia kerja,environment Ok
So kurang stress..
Cuba u duk tempat i ni
Mungkin BP u naik jugak kot...
hhehhe kidding jew ok..
No offences..

Sebenarnya kurang pasti la BP saya naik sebab ape..
Rasanya antara pemakanan (bantai kerang mlm tu) or
stressed terlampau (sbb terperap dlm umah???) or
Rindu pd hubby n familia??ermmm..
Or semua di atas..huhu ..apa pun saya dah O.k sekarang :)
Buat family members..and my Hubby..dont worry
Im OK! Yeayeee!

Thanks to those, friend,family & My geng Kapal yg soooooo caring
dengan keadaan saya, Sungguh terharu dan rasa nak naness..huhu
Pada yang concern saya sangat sangat sangat menghargai anda semua
muaachhss of  Love from mee~!
Tak caya tak caya??? Betul diorg sangat2 la concern pd diri saya
sampai saya sihat! membuatkan saya pk,hey mai bukan berseorangan..You are not Alone bak kata MJ
Kepada mereka2 ini:

*
**
****
********
**************


**********
*****
***
*
dan mereka2 yg lain..
Thanks sangat2..tak lupa pada my dearest Hubby nun Jauh di China,jgn risau2 maiza Ok
.Anyra.kak LIA dan fatyn yg PM
dan rakan lain yg bertanya khabar...serius..terharu...
Sayang uols~

p/s:Nama kawan dlm fb terpaksa dikaburkan..untuk privasi anda juge..kang xpasal ade ngadu kat i FB dia tetibe byk fren requestt..aaa sudahhhhh..larikkkkss~~

5 comments:

dieha said...

Alhamdulillah...dah sihat pun mai...jaga diri baik2 tau..:)

tatabear said...

Alhamdulillah.. kalau sunyi meh akak hiburkan... ekeke...

GoJeS said...

wuwuuw...sy pn bace smp rs nk nanes sbb name sy ade...hihihihi
ur most welcome...jnji hang gumbira dan sht2 belaka...chill2
steady myzaa!!!

Lia said...

dah sihat ek.. senyum lebar2 lps ni tau.. hehe

myza said...

kak dieha & kak lia:: alhamdulillah namau namau sakit2 dah ok.. :)

kak norita:: cpt kak hiburkan diri kita.supaya x sedih slalo .oh lala!

Gojes: macehhh anywwa! i see ur blog dah change Bcground nice maaaa..

.