WHat's Nuffy Say?

02 June 2011

my potret

Salam

Cantik tak potret berwarna gambar saya kat bawah ni


Cantik kan ditempah dari Abang Idham :)
Thanks ye abg Idham,anda memang berbakat
Sebenarnya dah lama nak tempah potrait sendiri
dan dah lama ushar hasil kerja abg Idham ni
Siap subscribe kat email lagi semua kerja2 lukisan beliau
Salute la dengan hasil kerja nya,.
So,baru2 decide nak juga potrait sendiri dilakar kan oleh abang ni
Bagi la latest picture ..cepat je dapat respond..dan harga memang berbaloi
Myza cuma minta softcopy rm20 sahaja..affordable
Sesiapa yang berminat or nak tengok hasil kerja abg Idham boleh la jenguk ke blog

IdhamXpression
atau
FB Idham Si pelukis potrait


Bukan shj potrait individu, couple or family pon boleyh!
Sekali lg thanx so much Abg Idham :))

ok papai

7 comments:

GoJeS said...

wah2..gmbo menikam qolbu ni ade potret la...cun gileshh

Lia said...

chomel + ayu gitu.. ^_____*

myza said...

credit kepada pelukis nya :)
dan Allah yg mencipta setiap kejadian yg smpurna itu :)

liza said...

bagus ni miza..boleh tempah gak..dah lama nak mintak org buatkan potret gak:)..TQ for sharing yer

dieha said...

cantik..camne nk tempah..dia post ke nanti??

AzieMan said...

hai maiza,akk da follow ye....tq for everything.eh lupa nk komen gmbr cute!

myza said...

kak LIZA: saya pon lama dah ber ura2 nak tempah..ni baru dan :)

kak DIha: nak dia post pon boleh nak dia bg soft copy tru emel pon boleh..xde mslah mana2 pon

KAk Azi: Thanks kak sudi jenguk blog x seberapa ni :)

.