WHat's Nuffy Say?

20 June 2011

Tetamu VIP in da house

Salam
Sorry lama menyepi diri ini
Bukan apa menerima tetamu selama 4 hari 3 mlm
Cewah macam percutian
Actually my BFF dari K.L dan suami datang bercuti ke Kedah
beberapa hari lepas
Pasangan romantik ni baru je kawin tak sampai setahun
So musti la dalam mood peraten baru lagi...
So kali ni depa decide nak honeymoon ke Utara
Kebetulan saya ada masa boleh la teman kan BFF ni jalan2
So 4 hari tu di isi dengan seadanya..Soory kalau ada terkurang tau ..
Saya insan biasa dan tourist tak terlatih
huhuhu...Hari 1st bawa jalan sekitar sg petani
Hari 2nd bawa ke Perlis dan sekitarnya
Hari 3rd ke Pulau Mutiara
4th day dah bertolak balik..
So layan jela gambar kami posing x hengat
Thanks a alot pada suami mangsa  BFF yang sudi melayan kerenah kami
Hehehehhe..
Nasi Lemak CInta SAyang
Fruit Farm Penang
Bukit Bendera Penang

Ikan bakar tg.Dawai
Gua Kelam Perlis

Dan banyak lagi tempat menarrikkk..mungkin puan Anyra citer di blog beliau nnt
Thanks kepada both of u
have a really explode weekend!~

5 comments:

GoJeS said...

hoyeahhhhhh.....LIKe!Like!Like!!!dh 4 hari dok jln jek..blk umah rs xbst plak klu dok saje je..hahahahha
mekaseh utk tuan umah jugak sudi layan kami ni..

dieha said...

wah..bestnya..sedapnya lauk pauk di tanjung dawai...myza..contact kak muna ke..atau terjah sendiri ke tanjung dawai..

myza said...

Gojes: ok ke?best x layanan ai..hauhauhau?

Kak DIha : terjah guna GPS..redah je..kebetulan ikan bakar dataran kt SP ni tepi sungai tutup lak ari rabu mlm tu..hihi

GoJeS said...

layanan mu terbaik wooookkkkk..mekaseh daun teratai;)

myza said...

gojes :mekasih bunga teratai jugak buat gifts tersobut wink wink~!

.