WHat's Nuffy Say?

21 August 2011

Alien Vs Cowboys

Assalamualaikum
Preview new film release in AUgust
Masa ke lumut minggu lepas
sempat la lepaking dengan hubby & adik
kami terus pergi tengok wayang habiskan masa
Terus amik tiket citer yang available at that time la
Ni la citernya...
Cowboys & Aliens Poster
*pict taken from www.imdb.com]


Sebelum ni dah ade alien vs predator ; Alien vs Ninja and whatsoever
Kali ni pengarah Iron Man buat 1 filem x logik a.k.a Fiksyen
Cowboys & Aliens pulak :)
Walaupun x logik tapi masih menghiburkan bagi penggemar filem aksi
macam kami ni ha :) hehehhe
Tambah pulak ada gabungan pelakon hebat Danial Craig + Harrisson Ford
Memang bertambah la menarik nyaa...haha

Sinopsis:
Mengisahkan koboi Jake Lonergan yang telah hilang ingatan mempunyai alat yang canggih untuk memusnah kan alien yang menyerang kawasan arizona territory in 1973.Jake bersama koboi2 lain di penempatan itu akhirnya bersatu untuk mematahkan Aliens yang menapak di bumi itu untuk mengkaji hidupan manusia.
Akhirnya sedikit demi sedikit Jake kembali mendapat ingatan nya setelah berjumpa beberapa org rakan lamanya sebelum dia ditangkap Alien.


Trailer::::::::




p/s: walaupun sinopsis tah apa2..tapi .seronok gak la layan fiksyen saisn mcm ni sekali sekala :) (ala transformer leh lak layan kannn)

4 comments:

Lia said...

wahh.. maiza pun suka tgk citer omputeh lah.. hahahaaaa

myza said...

hahaha well sometimes i speak english but sometimes broken..hehehe

GoJeS said...

ecehh....smpt lg msk wayang....aku igtkn wat wayang...erkkk..upsssss;p

lame dh x p lyn cinema ni...

myza said...

GojeS: uupsss xmau xmau xmau..buat wyg di bulan posa.lgpun pae ade sama..hahaha

.