WHat's Nuffy Say?

24 August 2011

Restoran Bawal Sg Petani

Assalamualaikum
Hari ni dah hari ke 24 ramadhan
Adik myza akan bertolak balik kg hohoho
Malam ni naik bus...xsedih pon (ok tipu)
Saya pon nak balik pahang..Uwaaaa~~
Xpe raya Haji ada lagi..semangat!!

Semalam berkesempatan berbuka dengan Kak lia
di restoran Bawal sungai petani
Seperti yang di review di AimanNajmy
Memang berbaloi berbuka semalam dengan 4 set,add on 2 lauk asing
4 jenis minuman dan 3 cendol special..only RM40++
Thanks kak Lia -ALways stay d Same kerana sudi menemani adik2 ini berbuka

Seawal awal lagi kami p booking
semangat! masa sampai kul 7 lebih orang dah penuh :)
Jom layans :
ok dia tgh susun menu

Khaled yg tgh berpuasa..xlarat ye..hihi

Cendol special   ::rating 2/10::

Sotong celop tepung :: rate 6/20 ::

Muka tahan lapar..haha




Overall 7/10 je,kemas,bersih restoran ni.dan unik,
Boleh ulang datang sebab ada banyak jenis set leh try
ada set termenung,set bawal,set puyuh,sembilang dll

--update--- bawa mYLOVely hubby g makan kat restoran ni
he likes the concept n taste so good..makan smua panas2..
Thanks hubby :) sudi bawa bini u jenjalan 

MeLove

myLOVE

6 comments:

moon n tori said...

wah..nnti kalo kitorg g saner jgn luper bwk g yer...

sehati sejiwa said...

nmpk makchu makin lebor jew pipi...hahahahaa

dieha said...

wah..syiokla..balik nnt nk tryla..hehe..

Lia said...

hahahaa... maiza kenapa muka yg tudung biru tu ada.. buruknya.. hahahaa. cendoi tu tak sedap.. huhu

GoJeS said...

set termenung?mm..cendol 2/10?mmg xsdp la tu

myza said...

Moon & tori: orait takde hal..dtg jer

Kak.long: hahaha rasa2 dah celen berat mu..hihi

K.Diha: tu la,lepas raya nnt nk try claypot dia plak lerr

K.Lia: manada buruk! hahaha mmg cendol x best.nnt raya kita p cari cendoi sedap nak

goJes: mmg x sedap..xtau tang mana special..cendol keras mcm mee,ada laici sebiji,jagung masam....

.