WHat's Nuffy Say?

03 August 2011

Travel d Bulan Ramadhan

Assalamualaikum
Selamat berpuasa
Bersyukur kerana diberi kesempatan berpuasa
sekali lagi oleh Allah s.w.t

berposing 
Puasa x kawan2 semua?
Selamat menjalani dugaan di bulan puasa ye
Pernah tak korang travelling dalam bulan puasa
Maiza baru 1st time tahun ni
Lepas bersahur baru gerak..mengantuk sangat time drive
tapi gagah jugak sebab boleh bergilir2 dengan hubby

Dah xleh makan gula-gula or kunyah2 or minum air or korek...opsss
hahaha nanti batal puasa u ols taaau..
Rasa penat lain macam bila drive time puasa
Berhenti di R&R pun untuk ke toilet,solat dan basuh2 muka je
Takde nak makan2 waktu siang..Pastu berbuka puasa pula camana?
Korang berbuka dalam kereta ke berbuka kat hentian yang ada?

Dulu pernah juak berbuka kat hentian, masa dah magrib tu mana dengar azan
So x sure kan kita pandang jela kiri kanan..tengok ada yg makan baru kita makan
Hehehehhe..Macam2 pengalaman..meh la share sesama..

Jom tengok selingan selingan gambar

Hubby dapat rawatan gigi 


Dapat Rose dari HUbby..SHuka!!
Kalau travel mesti kita perlu tempat penginapan..
Macam kami sekarag duk d Hotel My home sri petaling
Murah dan selesa..terutama toiletnya..
Kemas 
Apa pun travelling memang memenatkan xkira la bulan puasa atau bulan2 lain
Yng penting kalau penat dan mengantuk jangan teruskan perjalanan
Better take a rest dulu secukupnya
InsyaAllah buat yang ingin travel balik kampung raya nanti..
Plan seawal mungkin..nanti sure Jam jalan
Periksa kenderaan sebelum memulakan perjalanan..
Adios..

6 comments:

Lia said...

best tu dpt travel dgn hubby kan.. jauh mana pun sanggup kan.. hehee.. wahh dpt rose tu..

GoJeS said...

pose pertama kami ritu,berbuka dlm kete...otw blk Kl dr perak..huhuhuh
ry thn ni???tuan DR onkol di mlm raya...sekian...hahahahha~

jom kte ry same2:)

moon n tori said...

ok la tu manak...cyaiyok..cyaiyok..hahahah

myza said...

Kak lia: wpun penat..asalkan bersama x kesah la mkn kt mana berbuka or bersahur. :))

Anyra: yeke ajan onkol malam raya???sedeyhnya..tp takpe dpt wet raya lebeyh sket kan :) jom raya sama2..hihi

Qamunira: Tula..kena berdikari..mcm akak jgak ritu kan :P

moon n tori said...

i loike la manak...heheheh

myza said...

Qamunira: i loike too supermom!

.