WHat's Nuffy Say?

05 September 2011

Mee Thajuddin (restoran taulat)

Assalamualaikum
Salam sejahtera..
Nak update menu berbuka
Wah! posa dah abes la ape yg lambat bebenor
Maaf maaf..terlambat post entry ni

Mee thajuddin a.k.a Restoran taulat di Sg.Petani ni
terkenal dengan mee goreng mamak nya
Tak semua mee goreng mamak sedap ye
Tapi kat sini Hubby saya suka :)
Tak lupa juga pasembor nya yang ummph! Sedap!
Dan tambah berbaloi lagi bila order Teh Ais 3 layer
Thumbs up (tapi 3layer kat market taman ria terbaik hehe)

Ye saya sgt rekomen kpd anda untuk mencuba
Tak susah pun nak restoran mee mamak ni
Berdekatan dengan jalan keretapi Sg Petani
betul2 sebelah roundabout kecik sebelum traffic light tu
Ade kedai Bunga2 sebelah kiri roundabout

banyak kan Mee dia sepinggan :P

mee goreng mamak

Pasembur

Special lagi kedai ni dibuat bawah rumah banglo kat tepi tu
Apa lagi jom pekena Mee Mamak Thajuddin :))




2 comments:

GoJeS said...

xbwk pun rituuuuuuuuu;p

myza said...

Tak tau :p hehehe

.