WHat's Nuffy Say?

11 September 2011

Restoran Mee Udang Banjir Sungai Petani

 Assalamualaikum
Entry pasal mee udang banjir ni dah backdated
Dah basi..gambar mee udang pun xde..
Huhuhu xdan snap.Sedap Marvelous @___@!!

Khaled dengan Nasi putih +ayam KungPao

Penuh org masa ni
Masa kami pergi dah malam..parking punya la penuh
Makin lama makin ramai orang..
Myza paling suka decoration kat situ
Macam2 jenis tmpt duduk uols leh pilih
nak duk dalam gazebo ke,dalam 'bekas' kolam udang ke
atau santai je kat meja luar..
Pape pun mee udang banjir dia sedap myza bagi rate 4/5
Sesiapa nak cuba mudah je nak pergi
Berdekatan Giant Sg.Petani.Dekat simpang 4 traffic light.

-------------update gambar mee udang banjir--------------------
**FEW INFO dapat dari tauke sendiri:
menu mee udang banjir ada banyak jenis rupanya
mee udang banjir biasa : RM 7++ (guna udang laut biasa)
mee udang banjir RM 10++ (udang besar sikit)
Mee udang banjir RM 15 dan ke atas guna udang besar tu

Btw masakan panas pon adaa termasuk menu istimewa:Nasi Goreng Ketam
Bakar2 pon ada,sotong ,ikan jenahak,siakap dll.yg hidup leh pilih dr aqua
Set menu n pakej pon ada leh makan bersila siap ade bantal lagi..kelassss!
Semua seafood fresh dari laut ok, mmg banjir la mee udang dia
Kalau nak tukar mee kpd kue teow or bihun make sure sebut 'banjir'
kalau x dapat yg goreng biasa shj..hehhehe..

Emir with his parents

yg ni biasa to BANjirrrr!

Sedap!two thumbs up!

--------------------
----------------------------*Update Done*
----------------------------------


Ni sesaje letak gambar ABC special dari lumut.Masa keluar ngedate dgn hubby
makan kat restoran seafood..menarik ABC special restoran ni :))

3 comments:

GoJeS said...

Giant SP kte ade lalu ke ritu??
mcm menarik jek ABC tu..

myza said...

ye Giant yg kita lalu nk keluar hiway..ermmm..ABC tu kat lumut la.sedappp :)

Lia said...

aikss.. pic tuan tanahnyee mana... mee udang pun tak tunjuk.. haisshh.. merajuk udang tu nanti .. hahaa

.