WHat's Nuffy Say?

13 September 2011

Ship Visit Raya ke 2

Assalamualaikum

Salam hari ISnin
Monday Blues???


Selamat mengupdate blog buat semua
Hari Raya Aidilfitri ke2 xsempat ke open house
tapi sempat ke open ship...haha pelik x
Kami bertolak dari Sg Petani ke Lumut pagi pukul 11 am
pom pam pom pam pukul 4-5 ptg sampai Lumut
Maklum la..jalan kat tol Jem Raya ke2

Apa lagi hantar hubby ke kapal dari jetty tu
Alang2 bawak rendang ketupat, wife ni pun ikut la
sengaja menyesak kan kapal..wakakakka..
Nasib big bos xde..masih beraya..

Jom la layan gambar dah lewat malam x larat nak cerita panjang2
Cuma nya mmg berbeza dengan kapal company hubby yg lepas
kapal ni lebih kecik dan sempit
Tangga dia pon boleh tahan curam dan semputtt mak nak panjat
kureng stamina noQs..hahahha




Alamak ter upload vid s sekali..erm layan jela



aktiviti mengail tidak dilupa kan

Posing semasa tggu boat :)

Raya2 pun org bercuti ke pulau kan :P



Ruang laluan yg terhad..if myza lebar lg badan mmg x muat..huhu

tangga tinggi mencanak...adoii ssakit lutut den

bridge pon sempit la

HAlo halo! tepi tepi!beri laluan! Capt.Mai nak lalu.wakaka...

Wau ada mat salleh mandi..hahahha

Makang budoks!!

Pantau keadaan..poyo je

Uiih dekatnye kapal depan :p

Beloved

Ok ni bilik guest :) masa utk makan

Lauk dr rumah,rendang daging MIL,rendang ayam MAknjang,
n sambal bilis kering

Jom ikut Diving..hahahha



p/s: Seronok gak beraya atas kapal ..ngeh3

5 comments:

Lia said...

wahhhh.. syiokkk ye beraya dikapal. jeles makkk nokk... wakakkaa

GoJeS said...

waaa..gmba yg dok ats krusi tu , sy pn pernah rs jugakk..;p

aahlaaa...sempitnyeeee...bilik pn msti sempit kan..

eceh..p diving kaaaa

sehati sejiwa said...

kalu ma mu naik tangga tuh...tak taula.......hahaha~~

iZa norDin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
myza said...

Kak Lia: xpayah jeles akak tu siap sampai JAPAN dah tuuu okayy..saya coastal jeeer

Gojes: pernah rasa kan.tp ni kerusi pon muat2 je bontot besar ai..hahahha mmg sempit bilik pon sempit sgt x amik la pict bilik sbb bersepah sikit..dgn brg mengail,toilet pon asing mcm asrama tuu

Mamafyza: mmg tinggi..nampak x kecuraman tangga tu nak smpai atass..ampunn x mau pg dah.hahaa

.