WHat's Nuffy Say?

12 November 2011

3Bulan Penantian Bermula

Assalamualaikum

Masih tidak terlewat kot untuk Ucapkan Salam Aidiladha
Khas buat umat Islam yang meraikan hari raya Qurban
Alhamdulillah raya haji masih dpt dirai bersama suami :)

Malam raya haji ke 2
Hantar hubby naik bas kat terminal SP
Bus hubby pukul 1130 pm
Ramai sungguh umat manusia kat terminal
Bas pun sesak dah la memang jalan tu sesak..huhu

Ikutkan hati nak ikut suami standby dari hari Selasa - Khamis kat KL
Tapi suami x benarkan..huhu..So xpela redha je la
Tapi 10 hb lepas suami izinkan ke KL
Hantar a few barang tertinggal..rod,sikat,gunting
Tak berbaloi la dia nak beli baru kannn..
So dengan riangnya ai beli tiket ke KL ada jugak alasan nk jumpa
Hehehhe..Pergi balik hari ditemani rakan seperjuangan :)
TQ sis Lia..sudi temankan :)




DOUBLE ZINGER BURGER !!

To mr Hubby,alhamdulillah hari ini dah selamat naik kapal kt Kemaman
Semoga hubby cepat adapt n selesa dgn tempat kerja baru
Caiyok3 selama 3 bln ni ye..
Nanti kalau ada rezeki leh la ai pg Trengganu lagi
Dengan alasan jenguk laki..hahahhaks

Coin token replace the card!

p/s: Nway puduraya now sgt totally change!! Lebih kemas,bersih dan selesa.Macam airport..lamanya aku x g KL n terminal bus pudu..Hebat la.Harap dikekalkan kead ni.And plus LRT skrg guna coin token,xpakai dah card2 kecuali utk pengguna bulanan dan touch nGo.Best3!

4 comments:

Ann@zanyra said...

aku yg dok Kl ni pun lame dh xjejak pudu...waa..LRT pkai token ke..mesti baru ni, sebab mase pose ritu pkai kad lg..huhuhuh..

byk perubahan ni..

Lia said...

part makan tu yang best, sbb kita keja makan aja... hahahaaaaa

OneSimpleMother said...

salam ziarah maiza..

kita satu kapal nampaknya.. geng PGK :)

myza said...

Ann@zanyra: yerla baru lg ni dia buat token ai pun terkujat :p

K.Lia: hari tu mmg hari makan sedunia.TQ much!

Simple Mother: TQ melawat blog buruk ai ni..kita sekapal ye:) salam kenal

.