WHat's Nuffy Say?

29 November 2011

New Comer In da Aqua


Salam selasa semua...

Mood menghapdet datang dengan senang lak 2-3 hari ni
Harini baru dapat newcomer untuk Aqua kami
Actually aqua kat rumah banyaj tapi saja nak satu kan ikan2 dalam 1 akuarium shj
Soorry ye anak2 semua..tu idea dd nak cut off letrik bill cost..
Nanti tahun depan mami buh uols dalam fiber tank ok
Luas sikit dari aqua sekarang..tp kena tggu la
Bagi penghuni FT tu berhijrah ke Kolam :) very soon

Nak jadikan cerita seorang sahabat bagi adiah 2 ekor ikan Oscar
Cantik Orange + hitam..Welcome uols..selamat menjadi ank baru :)
Sian depa mula2 masuk aqua terkial2..maklumla penghuni lama aqua ni
Semua laju2 macam busy bebenor..padahal bukan nak g mana pon
Xpela uols yg senior jangan buli yg junior 2 ekor tu tauu
Kesian oscar junior nyorok2 je kat belakang pam..
Tengok kead lalulintas busy sangat..tak duduk diam sekejap
Bila ada org lagi la mereka kalutt..buat kaluitt..cuihhh..hahahha

ANtara ahli2 senior dalam Aqua kami :


Ni la OSCAR jnr

2nd OSCAR..behave k

LAMPAM

KAP jepun

SEBARAU

SEBARAU MERAH

BELIDA a.k.a deathnote face

BANDARAN yg rajin

KOI jepun


another type of KAP jepun

Semua busy berenang :)

Jangan buli

Lepas SANTAP..semua perut macam nak pecah.haiyaa,..




opss puyu pon ada dalam aqua ni.tapi dia pemaluu
,xlupa guppy n arowana ksygan :p

3 comments:

dieha said...

rajinnya mai..tambah kenal byk jenis ikan..kalau akk....memang KO la..hehe..

Ann@zanyra said...

waa..semua dah dok skali ke...lg besar la umahnyeee...dh rmaila peneman ko..jgn lupe kasi mkn;p

myza said...

kak diha: nasib baik minat kami sama..kalau x hari2 nyoq tido luaq laa..hehehe

ann: ye semua duk sekali senang n jimat..tp suka berebut2 makan,,x lupa bg smpai nk pecah prut tu.hehee

.