WHat's Nuffy Say?

27 February 2012

Penang Port

Assalamualaikum

Hari ni dan semalam hari yg sgt busy
Semalam kapal bunga raya 2 masuk Port penang
Selalu kapal besar mcm tu jarang leh masuk Penang 
takut sangkut kan...



Capten & AO call mr hubby mintak tolong chater kereta
untuk balik perak sehari..apa lagi
Kelam kabut la kami tolong cari
Seven seaters rental car
Akhirnya jumpa kat aiport Penang
Dekat pon dekat..senang citer
So tadi kami tolong hantar balik rent car tu
sebelum kapal bertolak


Sempat lunch d Chken rice shop

 Dah lama x tengok kapal MISC ni
Sekal pegi nak gangway dapat plak makan free kat galey :)
Memang menggamit kenangan betul "P

gate utama

lama x tengok menda alah ni

ok dah nmpak kapal

wah ada cruise la

dah sampai

Bon voyage capt.samdzul & anak kapal
Xlupa buat AO -abu :)
Kami lepak kat Qbay plak pas tu...


3 comments:

Ann@zanyra said...

cumeynyeee korangS

AzieMan said...

maiza,suami maiza dh nk sailing ker?sbr ye...jgn sedih k!

myza said...

ANNE: comel keee?? TQ TQ

KAK AZIE : suami saya dh nak On bulan depan.sekejap je rasa .tp dah adat kan seafarers wife semua mcm tu ..sila kuat kuat

.