WHat's Nuffy Say?

24 November 2015

"come back" entry

Assalamualaikum..

Last entry blog ni june 2015
pfftt..betapa tenggelam nya mama dalam dunia anak2 & family
Sebenarnya lepas habis pantang baby qhairul mama try tuk reschedule balik hidup mama
Dengan menjadi ibu tinggal ni kena bdkari semua masa ayh on
mama jadi kelam kalibut tp alhamdulillah..dapat manage korang haha
walaupun tiap2 hari mak jd hijau nak..

Ok.lepas adik qhairul dah start solid food
Mama pun dah bagi macam2 dik try
But adik more to roti n mknan manis2
biskut,nasi pun makan n suka makan all time..good job adik.
18 august qhairul 1st birthday mama celeb kat taska abg je.simple2..mula2 sebelum ayah on dah celeb kt umah paklang maklang..on the day mama buat lagi 1x tuk adik kat taska.saja jamu ank2 taska kek



Sekejapan je qhairul dah 1year masa ni
Dah start bertatih goyang2 
suka senyum n gelak
Suka bergusti dengan abg qaish
Maklumla ank laki dua2..mama yg risau tengoknya..tapi ayah rileks aja 

Abang qaish pn alhamdulillah dah pandai jaga adik
walaupun tantrum tu kdg ada..jeles smua
tapi dah tahu jaga n share mainan dgn adik
Dah boleh trima ada adik n teman tuk bermain..adik pun banyak redha mula2 bila abg buli..lama2 adik pun dh pandai balas balik bulian abg kihkih..lawak kdg2 tgok diorg berebut..biasa la abg selalu nak menang aje..mujur la adik jenis mngalah byk..love both of u!

Ok ayah pulak dh start sign on bulan ogos
off bulan oct..cepat kan hehe 2bln je
sebab ayah buat back2back..
adik tak berapa faham lg ayah keja kapal
abg qaish dah lali dah kali ni hantar ayah mmg dia lena sbb penat siangnya
Adik pula kdg tercari2 je kelibat ayah kt umah..tapi janji ada abg adik ok je tu.hihi
Aksi sebak anak2 dgn ayah
haha..tq syg2 mama..because of u.all of u mama getting stronger..tanpa korang semua sapa lah mama d dunia ni..
Semoga adik abg saling syg n jaga masing2 kalau mama takda nnt..love u!!

P/s: mmg pjg entry kali ni.kan dh kata come back hahahahahaharusslah.kbai


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

.