WHat's Nuffy Say?

24 May 2011

Kuih Dorayaki

Salam Pagi ISnin yang cerah
Assalamualaikum..

Alhamdulillah dah selamat sampai
dari kampung bertolak sesudah subuh lagi
Selepas menghadiri pengebumian bapa saudara
belah suami yang telah meninggal dunia
Semoga roh beliau dicucuri rahmat Allah

Sebenarnya nak tanya
Pernah tak makan kuih dorayaki
Doraemon suka sangat tu???
from google

Me? Xpernah makan cuma tengok kartun Doremon
yang tergila gila kan kuih ni jer
hehehhehe..

So masa lepak kat Jusco tu Arda(kawan SWNZ)
perkenal kan dorayaki tu..macam2 perisa ada

Pestime ni makan...Sedap jugak
Maiza beli perisa Choc,Starwberry n peanut :)
Nyum nyum :)
thanks arda sebab introduce kan kuih ni
Masa makan tu dah feeling macam doraemon..
Hahahha sama je bulat..
Sebab makan dengan adik ipar so
dia jadi doraemi la..wakakaaka..


Sesiapa yang teringin nak mencuba boleh la cari di foodcourt Jusco,
kalau rasa nak buat sendiri pon boleyh..
Ada resepi ushar kat blog ni DORAYAKI HOMEMADE

8 comments:

aininani said...

dorayaki...bestnyer...
dh lama xmkan tuh
dulu msa dok mtrik gopeng, bla g ipoh mesti g cari
yum3

dieha said...

nk buat xpandai..beli terus je pandai..hehe...:)

GoJeS said...

poket ajaib plzzzz:p

myza said...

aini: saya baru jatuh hati..tp lagi suka wafer kot rangupp jew

K.diha: saya pon beli trus ngap!

Gojes: wah nobita...~~

Lia said...

amboi mkn dorayaki feeling jadi doraemon lak.. ada2 aja maiza ek heheheee

myza said...

hahahhahks kak lia..biasa la jakun :p

Nurhidayah Mohd Shabri said...

Maaf tnya.. jusco mana yer

Nurhidayah Mohd Shabri said...

Maaf tnya.. jusco mana yer

.