WHat's Nuffy Say?

06 June 2011

Sepi ku sendiri

Salam

Sorry kerana menyepi kan diri
Jumaat lepas balik kampung d Perlis
Kampung hubby (paling dekat)
Aktiviti weekend kali ni memenuhi undangan perkahwinan
Maklumla cuti sekolah
Dan tambah pula kenduri berkhatan dll

Sabtu tu sempat juga ke Batu Pahat,Perlis
Perlis pon ada tempat nama Batu Pahat tau :)
Tempat bermandi manda & berkelah
Sayangnya gambar untuk di upload tiada buat masa ni
Maap maap maap~

Semalam dah selamat sampai
Hubby call sentiasa masa di kampung
Happy sebab masih dapat contact
Hilangkan rindu..
TQ hubby..sekarang hubby dah busy semula
Kapal pon dah start jalan
Cuma route berbeza
Dapat goodnews mengatakan kapal nak masuk Pkg
Gembira bukan main tapi masih pujuk hati
Taknak happy dulu
Belum confirm la..Tapi tetap sengih2
kalau ada rezeki untuk jumpa apa salahnya
Walaupun sekejap jadi la
Tapi kalau dapat OFF time kat pkg tu
lagi BONUS!! sebab bulan depan I/Allah
dah cukup 4 bulan..Hope office arrange la yg terbaik
Ramai dah due contract atas kapal tu
Termasuk la Captain..huhu

So nanti update lain pasal ni
So,ini sahaja
Salam

p/s: entry kali ni tak bergambar pon
*update*
gambar2 sepanjang cuti ~ from FB Eja Hamid







p/s---DOa untuk Seira & Kecik ( hazarami ) semoga kecik selamat dalam operation room.amin.


5 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, Blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

GoJeS said...

huhuh...aku smp termimpi kot weh, hermi turun pkg..tp ms tu aku ngn ko..pastue ko wat muke sbb nk p jmp hermi..aku pn jd kalut..hahahahahah

Lia said...
This comment has been removed by the author.
Lia said...

bali kampung mesti lah best tp napa tajuk sepi lak..tak mo sepi2 ni, nyoq nak blk dah kan...
*utk seira dan hazarami, akak doakan semoga selamat semuanya dan sabar ye dgn ujian ini..

myza said...

Zuwairi: terima kasih ats kunjungan :)

Gojes: ni malas nk cite ni slalu masuk mimpi ko..aku x mimpi pong

KakLia: saya yg menyepi dr tenet kalau blik kg..xleh nk on9..kih3

wong balik bila???

.